Targi HORECA to najważniejsze spotkanie branży hotelarskiej i gastronomicznej w Polsce. W tym roku targi odbyły się po raz 15. Zaprezentowało się na nich w sumie ponad 360 wystawców z całego świata.
Więcej o targach HORECA/GASTROFOOD
Małopolska na targach HORECA
Biznes i gospodarka
21 listopada 2016
15 małopolskich przedsiębiorców, którzy działają w branży gastronomicznej i hotelarskiej zaprezentowało się na targach HORECA/GASTROFOOD. Ich udział w tym wydarzeniu był możliwy dzięki realizowanemu przez Województwo Małopolskie projektowi „Małopolska na targach innowacji”, który zapewnia firmom udział w międzynarodowych targach odbywających się w Polsce. Małopolskich wystawców odwiedził marszałek Jacek Krupa.
Inne artykuły dotyczące tematu: Biznes i gospodarka
- Biznes i gospodarkawtorek, 06 maja 2025Konferencja "Doing Business in Japan"6 maja w Krakowskim Parku Technologicznym odbyła się konferencja pt. "Doing business in Japan", (...)
- Biznes i gospodarkaponiedziałek, 28 kwietnia 2025Trwa nabór wniosków do Nagrody Gospodarczej Województwa Małopolskiego 2025!Trwa nabór do Nagrody Gospodarczej Województwa Małopolskiego 2025. To prestiżowe wyróżnienie trafia do firm, które wyróżniają (...)
- Biznes i gospodarkapiątek, 25 kwietnia 2025Małopolska pierwszym regionem współpracującym z Poland in Silicon Valley Center w Dolinie KrzemowejWojewództwo Małopolskie podpisało List Intencyjny w sprawie współpracy z Poland in Silicon Valley Center for Science, (...)
Najnowsze artykuły:
- Sportwtorek, 06 maja 2025EKSiT: Za nami pierwszy dzień dyskusji i rozmów na temat sportu i turystykiZa nami pierwszy dzień III Europejskiego Kongresu Sportu i Turystyki w Zakopanem. To czas rzeczowej dyskusji o kierunkach (...)
- Sportwtorek, 06 maja 2025EKSiT: Poznaliśmy Ambasadorów Sportu i TurystykiZa nami pierwszy dzień III Europejskiego Kongresu Sportu i Turystyki, którego zwieńczeniem była Gala (...)
- Sportwtorek, 06 maja 2025EKSIT: Zasmakuj w podróży czy podróżuj ze smakiem? Kulinaria w kształtowaniu produktu turystycznegoEksplorowanie tradycji i historii przez zamach, apetyczny wygląd i smak. Turystyka kulinarna staje się kluczową (...)