Aby wziąć udział w spotkaniu wymagana jest wcześniejsza rejestracja poprzez wypełnienie, wydrukowanie, podpisanie i odesłanie skanu/zdjęcia Karty Zgłoszeniowej na adres e-mail. Na zgłoszenia czekamy do 19 maja br.
Liczba miejsc jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń!
Miejsce wydarzenia: Stara Zajezdnia Kraków, ul. Św. Wawrzyńca 12, 31-060 Kraków
Program wydarzenia:
- 9:00 - 10:00 Rejestracja uczestników
- 10:00 - 10:30 Przywitanie uczestników – Łukasz Smółka, Wicemarszałek Województwa Małopolskiego
- 10:30 - 11:00 Małopolskie produkty tradycyjne i regionalne – Anna Glixelli, Dyrektor Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich UMWM
- 11:00 - 11:45 Budowanie marki produktów regionalnych, tradycyjnych i lokalnych w oparciu o nowoczesne narzędzia. Sztuka skutecznej komunikacji z elementami autoprezentacji i wystąpień publicznych w kontekście działań służących kultywowaniu dziedzictwa kulinarnego – dr Krystian Dudek, Instytut Konsultingowo Doradczy PUBLICO
- 11:45 - 12:15 Przerwa kawowa
- 12:15 - 13:45 Sztuka skutecznej komunikacji z elementami autoprezentacji i wystąpień publicznych w kontekście działań służących kultywowaniu dziedzictwa kulinarnego c.d. – dr Krystian Dudek, Instytut Konsultingowo Doradczy PUBLICO
- 13:45 - 14:45 Lunch
- 14:45 - 15:30 Występ zespołu regionalnego „Mystkowianie”
- 15:30 - 16:00 Podsumowanie i zakończenie kongresu.
W przypadku pytań zachęcamy do kontaktu telefonicznego: 12 63 03 240 lub 12 63 03 176.
Zapraszamy do udziału!